Despre noi

Prins intr-un vartej in care lucrurile incepusera sa ia amploare, Florian Barbu a realizat in anul 1992, ceea ce nimeni nu realizase pana atunci - a infiintat prima socitate comerciala din Comuna Calugareni, Judetul Giurgiu, ce avea ca obiect principal de activitate prelucrarea lemnului.

Vestea s-a raspandit rapid, iar oamenii din comuna, dar si din locuri mai indepartate, au dus vorba despre lucrurile strasnice iesite din micul atelier al mesterului: de la binale - usi, ferestre, dusumele, lambriuri, pana la diferite modele de garduri ornamentale.

Fiul mijlociu al Domnului Barbu s-a indragostit de lemn, participand de-al lungul timpului la toate etapele de prelucrare - de la aducerea bustenilor din padure, pana la proiectarea si realizarea produselor finite.

Acumuland astfel experienta necesara, in anul 2003, a infiintat Intreprinderea Individuala Barbu F. Cornel care in anul  2016 a devenit SC FOISOARE ART DESIGN SRL, ce are ca obiect principal de activitate tot prelucrarea lemnului, dar este specializata pe contructia de foisoare, terase, casute din lemn precum si pergole, mansarde, scari interioare, balcoane, baruri, gardulete, lambriuri.

Sub coordonarea managerului Cornel Barbu, lucreaza cel putin 10 oameni - tamplari, montatori, vopsitori - impartiti in echipe de lucru in atelier si pe teren.